FAQ's

Hoe kan ik voor mijn bestelling betalen?

Je kunt betalen via I-Deal. I-Deal geeft ons de zekerheid van een betaling en is hiermee voor ons de gemakkelijkste weg om jouw order zo snel mogelijk bij je te hebben.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen. Als je op zaterdag of zondag iets besteld, zal dit op maandag verzonden worden.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden is?

Zodra je bestelling door ons verzonden is, ontvang je hiervan een email.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Je kunt je bestelling wijzigen of annuleren, zolang deze niet verzonden is. Dit doe je door een mail te sturen naar info@crazyleggings.nl. Is je bestelling al verzonden, dan heb je altijd de mogelijkheid deze te retourneren.

Er staat een fout in de adresgegevens of ik wil het bezorgadres veranderen. Kan ik nog een wijziging doorgeven?

Zolang je bestelling niet verzonden is kun je de adresgegevens laten aanpassen door een mail te sturen naar info@crazyleggings.nl

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij versturen alle bestelling via PostNL. Wij hebben geen invloed op het moment waarop je bestelling afgeleverd wordt , maar PostNL geeft aan dat ze normaal gesproken de bestelling op de eerstvolgende bezorgdag afleveren, maar altijd binnen 2 bezorgdagen.

Mijn vraag staat niet bij de FAQ's. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt ons altijd bereiken door een mail te sturen naar info@crazyleggings.nl. Wij doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.